Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Farbou roka 2019 je koralová: Vnesie do domácnosti teplo, život a pozitivitu 21.Mar,2019

Nový rok sa nesie v znamení koralovej farby. Ak túžite po príbytku, v ktorom vládne teplo a pohoda, stavte na dekorácie a doplnky v tomto príjemnom odtieni aj vy

Podľa spoločnosti Pantone, ktorá určuje farebné trendy v módnom priemysle, umenia či grafickom dizajne, je na prvom mieste v roku 2019 práve koralová. Tento svetový gigant, ktorý pôsobí v oblasti tlačiarenských technológií, každým rokom v decembri vyhlasuje top farbu na nasledujúci rok. A pre rok 2019 to na celej čiare vyhrala koralová!

Výber Pantone Cole Institute netreba podceňovať, už viac ako dvadsať rokov ovplyvňuje farebnosť výrobkov v rôznych oblastiach ľudskej činnosti, a to od módy a bývania až po grafický dizajn. Ak ste zatúžili po farbe roka, vo vzorkovníku Pantone sa „living coral“ ukrýva pod číslom 16-1546. Vy si ju môžete zaobstarať prostredníctvom rôznych zaujímavých dekorácií a presvedčiť sa, ako váš domov naberie celkom nový ráz.

Prečo práve koralová farba?

Koralová symbolizuje neuchopiteľnú krásu a žiarivú farbu koralu. Nemyslite si však, že jej výber nemá „vyšší význam“. Spoločnosť Pantone chce touto farbou upozorniť na alarmujúci stav koralových útesov, ktoré sa nachádzajú v stále sa otepľujúcich oceánoch. „Táto farba je symbolom tepla, života a pozitivity. Je teda pre riešenie klimatických problémov, ktoré idú ruka v ruke so stále sa meniacim prostredím, viac než potrebná,“ píše sa vo vyhlásení Pantone. Okrem toho ide o mimoriadne príjemnú farbu, ktorá má silu zmeniť atmosféru miestnosti na pozitívnu. Jej skvelé vlastnosti by ste mali otestovať na vlastnej koži, uvidíte, ako dobre bude vplývať na vás a vaše okolie.

Žiarivá farba dokáže zlepšiť náladu, vniesť pohodu a radosť do príbytku

Trendy farbu môžete mať doma bez akýchkoľvek problémov, stačí si vybrať niekoľko koralových doplnkov. Living coral” sa skvelo vyníma na tapetách a dekoráciách, prípadne iných doplnkoch vo vašom interiéri, je ideálnym prvkom do minimalistických i romanticky ladených domácností, ktoré si žiadajú spestrenie vo výnimočnej farbe.

Koralová ako farba roka 2019 zhmotní vo vašom interiéri moderný akcent, doprajte si ju prostredníctvom štýlových tapiet. Tapety vo farbe living coral môžu oživiť obývaciu izbu, predsieň i spálňu, závisí od vášho vkusu. Textúra listu, motív kvetín alebo abstraktný obrazec sú skvelým spôsobom, ako domácnosti vdýchnuť aktuálny šmrnc. Dekorácie v koralovej farbe môžete obmieňať podľa chuti bez toho, aby ste museli meniť celý charakter domácnosti. Je to skvelý a jednoduchý spôsob, ako aktuálny trend vniesť aj do vašej obývačky alebo inej miestnosti. Koralová je farba energie, pohody a tepla domova – ak po ňom túžite, neváhajte a zaobstarajte si bytové doplnky v tomto odtieni aj vy.

Članok môžete komentovať ...

?