Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Páči sa vám industriálny interiér? Tapety s imitáciou tehly vám dopomôžu k perfektnému výsledku! 07.Nov,2018

Tehly alebo aj „brick“ sú veľmi vyhľadávaným a tiež žiadaným doplnkom dnešných moderných domácností. Tehlová stena nájde svoje uplatnenie doslova všade. Tým, že je to prírodný materiál, navodzuje príjemné pocity a my sme tak úzko spätí s tým, čo nám od nepamäti vyhovuje – a to je naša príroda.

Tehly alebo aj „brick“ sú veľmi vyhľadávaným a tiež žiadaným doplnkom dnešných moderných domácností. Tehlová stena nájde svoje uplatnenie doslova všade. Tým, že je to prírodný materiál, navodzuje príjemné pocity a  my sme tak úzko spätí s tým, čo nám od nepamäti vyhovuje – a to je naša príroda.

Imitácia tehlového obkladu je lacnejšia verzia vášho splneného sna

Tehlové tapety na počkanie premenia váš interiér na čarovné miesto, kde je všetko možné. Čo sa skrýva za zatvorenými dverami? Na to je zvedavý každý nový hosť. Tak neváhajte a všetkým ukážte, že imitácia prírodných materiálov je jednoduchý a originálny spôsob, ktorým sa dá interiér ešte viac zútulniť. Ak sa vám zdá, že tomu ešte čosi chýba – vsaďte to na tapety.

Behom pár minút sa tak z vašej steny stane malé umelecké dielo. Bude to miesto, ktoré zakaždým poteší váš zrak. Nepotrebujete žiadnych odborníkov a zabudnite aj na stresy z vybavovania alebo otrasný neporiadok, ktorý by vznikol pri murárskych prácach. Jediné, čo potrebujete, je tá správna nálada a chuť tvoriť. Moderné tapety sa na stenu aplikujú rýchlo a jednoducho. Za pomoci metra, nožničiek, lepidla a štetca sa z vás stanú „profíci“ na zavolanie.

Tehlová stena sa hodí do každej miestnosti

Je úplne jedno, v akom štýle máte zariadený svoj domov. Tehla ako prírodný materiál je vcelku nenáročná a vďačná „pomocníčka“. Do klasického, vintage, ale aj do minimalistického štýlu – nie len do industriálneho – skratka sa dá použiť v akomkoľvek množstve, farbách aj prevedeniach. Aby toho nebolo málo, jej výnimočnou prednosťou je, že prekypuje krásou takmer všade.

 Stena z tehly v spálni za posteľou? Prečo nie? Vyzerá to úžasne! S vhodnými doplnkami máte postarané o spálňu ako z katalógu! Čo tak študentské izby? To teda bude radosť a pýcha – pozývať si kamarátov do osobnej „komnaty“ plnej tajov a vycibreného vkusu. Chce to nápad. Tehla je rozhodne to, čo potrebujete.

Nielen detské izby, vstupné haly alebo jedálne, ale aj priestor pri krbe alebo stena za gaučom. Teplé a útulné farby charakteristické práve pre tehly, vám dokážu starý známy fakt, že si farbami navodzujeme také pocity, aké potrebujeme získať. V tomto prípade je na mieste tvrdiť, že teplo domova je iba slabý výraz toho, čo nám nie len tento vzor a farby ponúkajú.

Nezabudnite na svoje kancelárie alebo reštaurácie – tehlové tapety urobia dojem

Domov je tam, kde sa vaše srdce cíti príjemne. Postarajte sa o výnimočné prostredie a dizajn aj u vás v práci alebo v podnikaní. Imitácia tehlového obkladu je niečo, čo bude trend stále. V jednoduchosti je krása. Stačí si vybrať farbu „obkladu“, akú potrebujete a výsledný efekt na seba nenechá dlho čakať. Pozornosti a chvály budú na dennom poriadku, pretože to, čo je pekné, sa prezentuje samé. Nemusíte trvať na klasickej červenej tehle. Napríklad aj taká biela či modrá dokáže nevídané divy. Tí odvážnejší môžu vyskúšať napríklad tehlové tapety s 3D efektom alebo štýl graffiti.

Članok môžete komentovať ...

?