Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Interiér v štýle „urban jungle“: Stavte na exotiku s nádychom divočiny! 31.May,2019

Milujete zeleň a nič extravagantné vám nie je cudzie? Presne pre vás sú ideálne exotické tapety, ktoré evokujú džungľu a slobodu.

Ekologické smerovanie a životný štýl zameraný na prírodu, to je éra dneška. Ľudia túžia uniknúť z rušného mesta, zbaviť sa každodenného stresu a utiecť niekam ďaleko, najlepšie do sviežeho, vždyzeleného pralesu, kde ich čaká divočina v pravom zmysle slova. Tento sen si z časti môžete splniť aj vy – originálnymi exotickými tapetami, ktoré oživia každý priestor.

Nechajte svoju domácnosť prekypovať farbami

Majte domácnosť ako v tropickej džungli! Urban jungle je štýl, v ktorom vyniká sila prírody ako hlavného elementu. Ak milujete životodarnú energiu a silu prírody, práve pre vás je urban jungle štýl, ktorý neznamená len návrat k izbovým rastlinám, ale aj využitie výrazných farieb a tropických vzorov na bytových doplnkoch.

Vyzdobte steny exotickými tapetami, na ktorých budú kraľovať dominantné kaktusy, svieža sýtozelená monstera alebo nezameniteľné palmové listy. Výrazné farebné kombinácie - žltá, ružová, zelená, oranžová, tyrkysová - spolu úžasne osviežia každú stenu. Tropické vzory sú jednoducho must-have, načerpajte energiu vždyzelenými monsterami, ktoré obdivoval a na svojich obrazoch zvečnil aj francúzsky maliar Henri Mattis. Fikusy, citrusy, paprade, palmy, kaktusy, pávy či plameniaky – to všetko vytvorí neopakovateľný priestor nabitý energiou. Urban jungle štýl – exotický, tropický motív - ideálny do pracovne ale aj obývačky, je len na vás, ktorú miestnosť v domácnosti chcete „osviežiť“ týmto netradičným dizajnom.

Premeňte bývanie na mestskú džungľu!

Bývanie v urban jungle štýle je o veľkých i malých detailoch. Osvedčenými dekoráciam sú tapety s motívom tropických rastlín, ktorými si môžete vyzdobiť aj na stenu alebo nábytok. Materiálové prevedenie necháme na vás – môžete si vybrať vliesové, vinylové, latexové, vodolepiace aj samolepiace kúsky na mieru.

Vytvorte si štýlové kvetinové stolíky, lampy alebo skrine, na ktorých sa bude vynímať svieža zelená farba. Džungľa má schopnosť dodať energiu i upokojiť – predstava tepla, dovolenky a exotiky dokáže vyvolať silné emócie v každom z nás. Stavte na hit sezóny aj vy – vneste do vášho domova vône trópov a sviežeho palmového raja, zvoľte si farebnosť, ktorá ponúka veľa variácií a možností. Ozdobiť môžete jednu stenu ako solitér alebo aj všetky – je len na vás, aký priestor štýlu urban jungle poskytnete. Zaujímavá môže byť aj kombinácia tapiet na nábytku spolu s tapetami na stene. Skúšajte, objavujte a nájdite do svojej domácnosti ideálne spestrenie pomocou extravagantných tapiet s tropickým motívom. Ich pozitivitu a jedinečnosť si zamilujete!

Članok môžete komentovať ...

?