Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Nechajte svoje steny rozkvitnúť: Tapety s kvetmi vášmu domovu vdýchnu nový život! 16.Apr,2019

Jar je tu! Slnko svieti, vzduch vonia rozkvitnutými stromami a všade vykúkajú pestrofarebné hlavy kvetov. Táto romantická atmosféra, ktorá je pre jar príznačná, sa môže stať súčasťou aj vášho domova. Stačí, ak jednu alebo viac stien vyzdobíte prírodnými motívmi kvetov.

Kto by sa nechcel prebúdzať v obklopení kvetov? Je známe, že kvety, lúky, samotná príroda s jej nezameniteľnou atmosférou, na nás pôsobia mimoriadne pozitívne. Každé ročné obdobie má svoje čaro, no po zime, akoby sme všetci čakali na chvíľu, kedy sa začne príroda prebúdzať, dni sa predĺžia a zem sa prebudí po dlhom spánku. Pučanie stromov, krov i kvetov je signál, že prichádza obdobie, ktoré nám vyčaruje úsmev na perách a dodá potrebnú energiu. Jarné kvety a ich farebný šat môžete preniesť priamo do vašej obývačky či spálne.

Jemnými lúčnymi kvetmi i exotickými druhmi, ktoré sa stanú na vašej stene neprehliadnuteľným dekorom, vyčarujete v interiéri sviežu atmosféru. Máte radi dominantné divé maky, romantické slnečnice, povzbudivé kvety púpavy či zmyselné orchidey? Spríjemnite si každodenný život rastlinami, ktoré vám zaručene zlepšia náladu.

Potrebujete oddych? Tapeta, na ktorej bude lúka, vás prenesie v priestore do voňavých lesov, plných pokoja a harmónie. Rozkvitnuté steny sú ideálnym motívom aj do spálne, v ktorej relaxujete po náročnom dni. Zátišia aj detailne zobrazené kvety patria medzi najobľúbenejšie dekory. Dokážu skvelo zjednotiť priestor, vniesť doň harmóniu, aj upútať pozornosť.

Spríjemnite si domácnosť kvetinovými tapetami

Je mnoho druhov rastlín, ktorými môžete vyzdobiť váš domov. Pohľad na rozkvitnuté levanduľové polia, osudové ruže či pozitívne pôsobiace margaréty alebo slnečnice, dokáže divy. Ak si vhodne vyberiete tapetu s kvetinovým motívom, nemusíte venovať toľko pozornosti iným doplnkom v priestore. Je len na vás, aký priestor tapete necháte. Môže to byť celá stena alebo len jej časť. Zvážte, čo sa do vašej domácnosti hodí viac a koľko miesta kvetom venujete.

Ak patríte medzi vášnivých záhradkárov, ktorí si viac užívajú pohľad na reálne kvety v záhrade, popremýšľajte, či by sa do vášho interiéru nehodila tapeta s motívom abstraktných kvetov. Aj tá dokáže byť pôsobivým prvkom, pri ktorom sa nielen návšteva určite pristaví. Romanticky pôsobiace vzory s lúčnymi rastlinami sa maximálne hodia do provensálsky ladených priestorov, o tom niet pochýb. Avšak, kvetinové dekory veľkú službu urobia aj v minimalisticky zariadených domácnostiach, v ktorých naplno vynikne ich krása. Vyberte si do svojej domácnosti tapety s kvetinovým motívom z viac ako dvesto nádherných prevedení. Nechajte váš interiér rozkvitnúť a vytvorte si doma jedinečnú útulnú atmosféru aj vy.

Članok môžete komentovať ...

?