Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Prečo sú tapety, na ktorých sú kone, také obľúbené? 10.Dec,2018

Hovorí sa, že konská duša je veľmi citlivá. Vraj kôň nás dokáže úplne „prečítať“. Presne cíti a vie, čo sme za ľudia a aké sú naše myšlienky. Je to veľmi vnímavý tvor. Pri priamom kontakte s ním sa nám žiada ihneď zaboriť naše ruky do jeho bohatej hrivy a hladiť jeho jemnú srsť. Vtedy by sme priam prisahali, že energia vznikajúca medzi nami, je priam liečivá.

Hovorí sa, že konská duša je veľmi citlivá. Vraj kôň nás dokáže úplne „prečítať“. Presne cíti a vie, čo sme za ľudia a aké sú naše myšlienky. Je to veľmi vnímavý tvor. Pri priamom kontakte s ním sa nám žiada ihneď zaboriť naše ruky do jeho bohatej hrivy a hladiť jeho jemnú srsť. Vtedy by sme priam prisahali, že energia vznikajúca medzi nami, je priam liečivá.

Darčeky pre milovníkov koní

Ľudia milujú kone. Obzvlášť tie parádne „vlasaté“, krásne vyčesané a majestátne. Kone sú symbolom akejsi slobody, nespútanosti, ale aj elegantnosti a divokosti . Kto ich náhodou aj vlastní, potvrdí, že našiel svoj zmysel života. Už samotná jazda na nich mierne naznačuje, že osoba držiaca pevne ich opraty, je niekto, kto aj svoj život drží pevne vo svojich rukách a ide si jasne za svojim cieľom. Nebojí sa pádov ani prekážok a skúškami iba tak precvála.

Ak chcete darovať radosť a pozitívnu energiu – vsaďte to na kone. Možno to nie je práve najbežnejší doplnok, avšak nosí v sebe veľké posolstvo. Pohľad na stádo koní utkvie v pamäti každému, kto sa čo i len na chvíľočku zadíva. Kam asi tak bežia? Prečo sa tak náhlia? Je to odkaz? Znamenie?

Vyskúšajte fototapety s koňmi

Fototapeta je tapeta ako každá iná, avšak vyzerá ako „živá“. Tým je vlastne taká výnimočná. Žiadna extravagantná umelá paráda, iba samá prirodzenosť. Úprimnosť ukrytá vo fototapetách je jedinečná a naozaj máte pocit, akoby to, čo vidíte pred sebou, bola vaša skutočnosť. Váš skutočný výhľad. Takto si môže svoj sen splniť každý. Môžete mať za svojím gaučom vstupnú bránu do raja alebo výhľad na vznešenú konskú parádu. Fototapeta na stenu – kone, to je perfektný darček pre milovníkov koní, prírody alebo vyznávačov umenia.

Kone sú super dekorácia na stenu do detskej či študentskej izby, ale pokojne aj do pracovne

Ak chcete svoju miestnosť premeniť na niečo skutočne luxusné a pohľadné, využite stádo koní. Pýtate sa – prečo? Kone vnesú do príbytku novú energiu. Symbolizujú život, vitalitu, bohatstvo, múdrosť a krásu. Keď sa týmito pozitívami budeme obklopovať, vstúpi to všetko do nášho života samé. Čím sa obklopujeme, tým sme. Čo tvorí našu realitu, vytvára našu skutočnosť, našu prítomnosť a ovplyvňuje aj našu budúcnosť. Fototapety s koňmi sú originálna dekorácia každej detskej, študentskej či obývacej izby a nezabudnime ani na pracovne. Veď aj v ich trávime 1/3 svojho dňa, ale aj života. Pozerajme sa preto na niečo vábne, milé a liečivé – pozerajme sa na kone.

Članok môžete komentovať ...

?