Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Tapety na kuchynské zásteny – počuli ste už o nich? 20.Jan,2019

Modernizácia kuchyne nikdy nebola jednoduchšia. Kuchyňa už nie je iba miestnosť, kde sa varí. Hovorí sa, že je srdcom domova, a to preto, že sa tu odohrávajú veľké rituály spojené s láskou

S láskou k jedlu, i k svojim blízkym. Jedlo pripravované zo srdca a v príjemnej atmosfére chutí vždy najlepšie.

Skúste to s tapetami na kuchynskú linku, na chladničku alebo na stenu v kuchyni

Treba ísť na to prešpekulovane. Pokiaľ plánujete renováciu kuchyne, zmenu dosiahnete nielen výmenou kuchynskej linky a nábytku, ale aj tým, čo je okolo. V tomto prípade môže byť reč o kuchynskej zástene, ale pokojne aj o chladničke či prázdnej stene v miestnosti, ktorá si vyslovene pýta „niečo na seba“. Všetci túžime po obdive a hlavne sa chceme cítiť dobre tam, kde sa zdržiavame. Čo sa týka kuchyne i jedálne, tak práve tu trávime najviac svojho času, ak nerátame spálňu.

Všetko sa časom opotrebúva, a preto nie je na škodu mať nejaký „záložný plán“. Nepotrebujete tisíce eur, aby ste svoju domácnosť zariadili luxusne. Niekedy stačí iba malý nápad, ktorý sa postará o veľké veci.

Ak vás už omrzel pohľad na vašu kuchyňu alebo skratka iba radi experimentujete a ste kreatívne duše, tapety do kuchyne sú ako stvorené pre vás!

Môžete si s nimi pokojne otapetovať aj  dvierka kuchynskej linky – tu sa odporúčajú skôr tie samolepiace kvôli lepšiemu priľnutiu a aplikácii. Aj z nudnej chladničky sa tak raz-dva stane výstavný kúsok, ktorý láka pohľadom, no i k otázkam – odkiaľ to máš? Kde sa také dá vyrobiť?

Opäť ste o krok vpred, čo sa týka interiérového dizajnu. Podstatné však je, že v peknej kuchyni sa vám bude oveľa lepšie pracovať a chvíle strávené v nej, už nebudú ako za trest. Práve preto by ste si mali veľmi starostlivo zvoliť vhodné motívy na kuchynských tapetách. Všetci predsa už dávno vieme, ako dokážu farby vplývať na ľudí a ako nám dokážu povzniesť náladu. Čo sa týka kuchyne, odporúčajú sa hlavne pastelové farby, ktoré upokojujú. Oranžové a žlté odtiene perfektne povzbudia. Pozor, však, na červenú, ktorá spôsobuje agresivitu, hoci sa považuje za farbu lásky. Všetko teda s mierou. Ideálne farby do kuchyne sú biela, zelená a modrá – aspoň to hovorí feng šuej. Vy sa však riaďte podľa svojho srdca.

Existujú tapety na mieru aj do kuchyne? Áno!

Do kuchyne sa odporúčajú najmä tapety vinylové, pretože sú ideálne do podmienok, kde sa pracuje s vodou a parou. Sú odolné a veľmi dobre sa s nimi pracuje. Samolepiace tapety zvládnete nalepiť aj vy sami, nemusíte byť žiadni odborníci. Je to veľmi jednoduché. Ale aj tie vinylové sú veľmi priateľské, čo sa týka manipulácie. Ak plánujete kuchynskú tapetu použiť na zásteny – žiadny problém! Môžete sa rozhodnúť si ju následne zalaminovať (kvôli dlhšej životnosti a odolnosti) alebo prekryť plexisklom.

Tapety na kuchynskej linke sa jednoducho udržiavajú, ale musíte rátať s tým, že agresívne čistiace prostriedky ju iba poškodia. Voľte radšej hubku s čistou vodou. Kuchynské tapety sú veľmi praktické a verte, že aj odolné.

Do akejkoľvek kuchyne, či už do domu, alebo do paneláku, bez ohľadu na to, aký štýl bývania preferujete – každý si nájde to svoje. Farby, motívy, ale aj rozmery. Presne podľa vašich požiadaviek sa tak dočkáte kuchyne svojich snov a bude úplne na mieru!

Članok môžete komentovať ...

?