Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Tapety s motívom kávy nielen do kaviarní 01.Mar,2019

Vari všetci poznáme jej výnimočnú arómu a chuť. Reč je o káve. Je taká špecifická, že si ju nemožno zameniť s ničím iným.

Keď máme skleslú náladu, bolí nás hlava alebo máme problém s tlakom, je to prvá vec, ktorá nám napadne. Šálka kvalitnej kávy nás ihneď vzpruží, povzbudí, pohladí naše chuťové poháriky.

Tapeta na stenu s kávou

Existuje množstvo tapiet a každá z nich dokáže vykúzliť odlišnú atmosféru v miestnosti. Kvety osviežia, dodajú život ako aj všetko ostatné súvisiace s prírodou. Pripomínanie si toho, že sme ako ľudia súčasť prírody nie je na škodu. Získame tak pokoru a úplne iný pohľad na svet. Pretože – všetko so sebou súvisí a navzájom sa ovplyvňujeme. Také sú aj naše vzťahy. Ovplyvňuje nás aj to, čo nás obklopuje a na čo sa dívame. Preto by sme mali myslieť na to, čím zapĺňame naše priestory.

Pohľad na kávu, kávové zrná, mlynček s kávou a veci súvisiace s týmto lahodným a silným nápojom nás opäť nabije inou energiou, než na akú sme zvyknutí. Tapety s kávou sú rozhodne netradičné a originálne. Ak si myslíte, že sú vhodné iba do kaviarní – mýlite sa. Aj v našich príbytkoch si nájdu svoje dôstojné miesto. Kuchyne, jedálne alebo dokonca obývačky. Naše spoločenské miestnosti, kde trávime najviac času ako rodina a priestory, kde sa stretávame so svojimi blízkymi, aby sme sa pozhovárali a zažartovali si. So šálkou kávy v ruke idú konverzácie akosi ľahšie, prirodzenejšie a povedzme si na rovinu – bez nej si to už hádam nevieme ani predstaviť. Je to akýsi zvyk ihneď uvariť kávu. Rozvoňať celé obydlie touto pozitívnou arómou a navodiť tak správnu atmosféru do debaty.

Tapety a fototapety do kaviarne

Zariaďovanie kaviarne by nešlo bez vhodných doplnkov a dekorácií. Kaviareň má totiž svoj typický znak – káva je naozaj všade. Je pred vami, za vami, okolo vás. Jej aróma sa do vás vpíja, nasiakne do vášho oblečenia a do každej bunky vášho tela. Aj vy milujete vôňu kaviarní? Tiež si hneď predstavíte ten výborný malý škoricový koláčik, ktorý k nej dostanete? Alebo si radšej predstavujete vás v spoločnosti vašich priateliek, priateľov? Je to tam! Už sme sa v mysli dostali do jednej z kaviarní, kam radi chodievate.

Je to miesto, kde zabúdame na naše každodenné starosti a riešime iné dôležité veci – vzťahy, rodinu a naše šťastie. So šálkou kávy v ruke a s množstvom slov na jazyku.

Do kaviarne sú vhodné vinylové tapety 

Možno sa pohrávate s myšlienkou, že si idete zriadiť kaviareň. Po všetkých papierovačkách ste už úspešne absolvovali všetko potrebné k vášmu podnikaniu a k naplneniu svojho sna ste zas o kúsok bližšie. Ostáva už iba jedno – zariadiť kaviareň tak, aby sa každý, kto do nej vojde, cítil naozaj príjemne. Určite to však zvládnete. Tapety s motívom kávy to parádne zaklincujú a výsledný efekt bude naozaj stáť za to. Obzvlášť tie vinylové sa vyznačujú najlepšou kvalitou, pretože sa s nimi najlepšie pracuje, vhodné sú na každý povrch a aj do miestností, ktoré sú trochu viac zaťažené ako ostatné. Fototapety s kávovým motívom spríjemnia chvíle pohody vašim zákazníkom ešte viac.

Članok môžete komentovať ...

?