Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Vintage a retro tapety sú v móde. Vy ich ešte nemáte? 02.Jan,2019

Tapety sú výnimočné priateľky interiéru. Majú úžasnú schopnosť premeniť ho behom pár minút na presne taký priestor, aký ste si vždy želali. Predsa túžite byť obklopení estetikou a zdieľať svoj výborný vkus s každým, kto k vám zavíta. Vintage a retro štýly sú na vrchole žiadanosti a platí to aj pri tapetách.

Tapety sú výnimočné priateľky interiéru. Majú úžasnú schopnosť premeniť ho behom pár minút na presne taký priestor, aký ste si vždy želali. Predsa túžite byť obklopení estetikou a zdieľať svoj výborný vkus s každým, kto k vám zavíta. Vintage a retro štýly sú na vrchole žiadanosti a platí to aj pri tapetách.

Praktické a nádherné tapety

V čom spočíva ich genialita? Postačí vám iba vaša predstavivosť a fantázia, s ktorými budete pri zariaďovaní svojho interiéru pracovať. Aj miestnosť, ktorá sa zdanlivo tvári, že je dokončená, potrebuje ešte čosi navyše. Akýsi bonbónik, ktorý ju predurčí k tomu, aby všetci ostali nadšení. Hoci to robíme v prvom rade pre seba a pre vlastnú spokojnosť, no sme ľudia a radi sa z času na čas pochválime.

Tapety dokonale zaplnia každý prázdny alebo nevzhľadný priestor v domácnosti alebo aj v kanceláriách. Keď si neviete rady, čo s prázdnou a nudnou stenou – teraz máte eso v rukáve! Prispôsobte aj tapety k vášmu štýlu bývania a uvidíte, že efekt sa zdvojnásobí!.

Nie je nič jednoduchšie, ako vybrať si a potom sa pustiť do lepenia. Výsledkom bude vaša spokojnosť a lepšia kvalita steny. Tapeta ju krásne drží pohromade a stena aj napriek prekrytiu dokáže dýchať. Keď sa vám už opozerá, jednoducho ju odlepíte a nahradíte novou, lepšou.

Vintage a retro u vás doma

Vintage štýl obľubuje nespočetné množstvo (prevažne) žien. S jeho pomocou sa totiž vraciame do čias, kedy bolo všetko plné vzorov, čipiek, romantických motívov a farieb. Je romantický, ale hlavne nadčasový. Vždy nás bude tešiť svojou krásou, ktorá je ukrytá práve pod rúškom akéhosi „zubu času“. Predmety sú vytvárané presne tak, aby boli so zvyškom domácnosti v harmónii. Niekedy však aj kontrasty zmaximalizujú dojem. Spájanie moderných a vintage prvkov je čosi, čo dnes úplne ide s dobou. Ak s ňou chcete tiež kráčať, nie je nič jednoduchšie – ako začať.

Rovnako aj retro štýl. Je to smer, ktorý je nesmrteľný. To „staré“ je dobré. Dôraz na tvary a farby, hravosť, ale zároveň aj jednoduchosť a tiež aj drobné detaily – všetko sú to prvky, ktoré ho úplne vystihujú. Bez ohľadu na váš vek, vyskúšajte klasiku v podobe retro zariadenia a retro doplnkov a môžete začať napríklad aj s tapetami...

Tapety v štýle vintage a retro

Je priam neuveriteľné, ako ďaleko dokáže zájsť ľudská fantázia a šikovnosť. Tapety v rôznych štýloch sú toho dôkazom. Uľahčujú nám úmorné premýšľanie o doplnkoch a zároveň šetria priestor. Namiesto plných políc a miestností si zvoľte radšej tapety. Náhrada za obraz. Alebo jednoducho oživte stenu, na ktorú sa pozeráte pričasto a ktorá priam zíva prázdnotou. Kvalitné materiály a prevedenie vás presvedčia, že to bola tá najlepšia investícia. Výborne sa s nimi pracuje a ešte lepšie sa na ne pozerá.

Svoje sýte farby si udržiavajú aj niekoľko rokov a starostlivosť o ne je minimálna alebo žiadna. Ak sa náhodou objaví na nich fliačik od detí alebo hoci aj od vyliatej kávy, stačí iba jemne pretrieť s navlhčenou handričkou.

Vintage a retro tapety spravia kus roboty za vás, ušetria vám čas i peniaze a postarajú sa o senzáciu.

Članok môžete komentovať ...

?